sábado, 5 de marzo de 2016

Ressenya: Caçadors d'ombres, els orígens: Princesa Mecànica

Autora->Cassandra Clare
mero de pàgines->396
Títol original-> Clockwork pricess, the infernal divaces
Idioma-> Castellà
Any de publicació->2013
Frase/s preferida/s->*Hay más en la vida que vivir
* *La vida es un libro, y hay mil páginas que aún no he leído. Las querría leer contigo, tantas como pueda, antes de morir.*
Sinopsis->El peligro aumenta para los Cazadores de Sombras ahora que esta trilogía, besteller del New York Times, llega a su fin. Si la única manera de salvar el mundo fuera destruyendo a quien más amás, ¿lo harías? El tiempo corre. Debes elegir. Pasión. Poder. Secretos. Magia. El peligro acecha a losCazadores de Sombras en la entrega final de Los Orígenes



OPINIÓ PERSONAL

Aquest és un llibre del qual havia llegit moltes ressenyes i totes parlaven molt bé d’ell. I quan s’apropava el final i pots observar com acabara el llibre (i si t’has llegit la col·lecció de Caçsdors d’ombre: els instruments mortals: pots deduir moltes coses i compendre altres de la saga).

Los artefactos infernales carecen de piedad.
Los artefactos infernales carecen de remordimientos.
los artefactos infernales carecen de número.
Los artefactos infernales nunca dejarán de llegar.

He de dir que el llibre ha complert totes les meves espectatives, és un molt més romàntic que els altres i amb un toc poètic típic de Cassandra Clare.

Conoces esa sensación -explicó- cuando mestás leyendo un libro y sabes que va a ser una tragedia; cuando puedes notar cómo se acerca el frío y la oscuridad, ver cómo la red se va cerrando sobre los personajes que viven y respiran en las páginas.

El llibre se situa un parell de mesos després de l’arribada de Cecily a l’institut i del compromís de Tessa i Jem. També comença amb l’aparició de Gabriel Lightwood a l’institut, que arriba per a quedar-se.
I sense fer molts spoilers el llibre és desenvolupa des de la mort de Benedict Lighworm Lighwood fins quan Mortmain torna a apareixer.

El llibre porta un rime més ràpid que els anteriors, perquè passen moltes coses, en algun moment s’estanca, però perquè és complentament necessari. Perquè quan Jem empitjora i comença a surtir a la llum el triangle amorós, aquest li demana a Will que vaigue a rescatar a Tessa.




Puedo decirte que el final de una vida es la suma del amor que se ha vivido, que sea lo que sea que creas que has jurado, estar quí al final de la vida de Jem no es lo importante. Lo importante ha sido estar aquí en qualquier otro momento.





Apareixen molts moments que et porten a la col·lecció dels Instruments Mortals: la invenció del Portal, la marca en forma d’estrella dels Herondale, el germà Zachariah…
I augmenten les meves ganes de llegir Lady Midnigh!!!
                           Quan recordo que queden tres dies!


I un dels detalls més meravellosos del llibre és el triangle amorós, que simplement és perfecte. Tot te el seu temps i el seu espai; i en l’epríleg és un cúmul d’emocions que a mi m’han fet vesar més d’una llàgrima.

Es un llibre que m’ha encanta completament, sóc una fan dels finals, sempre acaba sent l’ultim llibre el que m’agrada més i el que per a mi representa la saga, simplement m’encanten!

5/5

P.D.: L’única cosa que hauria cambiat seria haver tingut l’oportunitat de llegirmel avans d’haver anat a Londres, per verurel diferent.

P.D.2: Sabíeu que el veritable nom de Cassandra Clare és  em realitat Judith Rumelt?

No hay comentarios:

Publicar un comentario