lunes, 7 de diciembre de 2015

Ressenya: El noi del bus

Hola! Avui hos porto la ressenya del llibre escrit per l'Aina Li del blog Històries Trobades:

Resultado de imagen de el noi del bus Autora->Aina Li
Número de pàgines->365
Editorial-> Fanbooks
Any de publicació->2015
Sinopsis->La Diana agafa cada tarda el bus per tornar a casa després de l’institut. Aquella tarda, s’asseu al costat d’un noi guapíssim, però ell ha de baixar a la parada següent i s’acomiaden sense dir-se els noms ni donar-se els telèfons. Però la casualitat farà que es tornin a trobar i surtin junts seguint un pacte: no es diran els noms durant un mes, ell serà el noi del bus i ella la noia del bus.







Opinió personal

La veritat és que és un llibre molt entretingut, al principi tot és una mica inversemblant (els diferents nois en què la protagonista es creua i el que fan). Però a mesura que la història va avança, tot està perfectament lligat i no et sembla estrany res del que fan.
En alguns moments et sembla que tot és massa perfecte, els dos són molt perfectes, sobretot ella, i quan penses que el llibre és una gegantina bola de sucre apareix un personatge que arruïna les coses i fa que el llibre més realista.
El llibre també és foca (en petita part) amb les històries dels amics dels protagonistes, i com s'ajuden entre els amics per superar-ho. M'hagués agradat un capítol des des del punt de vista de la Mary, l'Anna, en Xavi i els altres personatges secundaris.
Els capítols estan dividits en dos parts una la de la Diana i l'altra la d'en Joan, el que fa que sigui més ràpid de llegir i més entretingut al tenir la visió dels dos protagonistes. I el tema dels noms i el sobrenom el noi/noia del bus es va transformant durant tot la història

En resum és un llibre molt entretingut (en moments massa ensucrat) que t'arriba a sorprendre que estigué escrit per una noia de només 15 anys! I si t'agraden les històries d'amor 'perfectes' és molt recomanable.

3/5


1 comentario: