viernes, 5 de febrero de 2016

Ressenya: Ángel mecánico, Cazadores de sombras los orígenes

Autora->Cassandra Clare
mero de pàgines->340
Títol original-> Clockwork angel, the infernal divaces
Idioma-> Castellà
Any de publicació->2010
Frase/s preferida/s->*Siempre hay que tener cuidado con los libros-replicó Tessa-, y con lo que contienen, porque las palabras tienen el poder de cambiarnos.*

Sinopsis->Nueva trilogía que precede la historia de Cazadores de sombras y nos cuenta sus orígenes Tessa Gray está dispuesta a encontrar a su hermano, del que no recibe noticias desde hace tiempo. Para ello, se dirige a Londres, donde será raptada por las Hermanas Oscuras, miembros de una organización secreta llamada el Club Pande monium, y rescatada por los Cazadores de Sombras. Tessa se sentirá atraída en seguida por Jem y Will, y deberá elegir quién de ellos ganará su corazón mientras los tres siguen en busca de su hermano y descubren que alguien trama acabar con ellos. A partir de 14 años.


OPINIÓ PERSONAL

Vaig començar aquest llibre principalment perquè sóc una gran fan de Caçadors d’hombres i la col·lecció em va agradar molt (aunque crec que no vaig fer ressenya de l’ultim llibre…) i també volia fer temps per al llançament de Los artifices oscuros que és la nova trilogia de Caçadors d’hombres, però  aquesta es centra en Emma Carstairs.

                        

Tornant al llibre. Té un ritme bastant àgil, en el qual hi han pocs moments on la protagonista, Tessa, puge descansar. Al estar ambientat al s.XIX i a Londres Cassandra Clare sap adaptar-se molt bé a aquesta època, la mentalitat de Tessa i d’altres personatges, apart de les mil i una referències a llibres de la època, dels que Tessa és gran amant i el que m’ha fet apropar-me més al seu personatges.

“Però Tessa ja havia descobert un volum conegut a un prestatge, i va a saludar-lo com si es tractes d’un vell amic”

Aquest llibre es pot llegir perfectament sense haver llegit Los Instrumentos Mortales, però si no els has llegit et perds alguns “giños” al lector de part de l’escriptora, per exemple: els gustos de Magnus (que es un dels meus personatges preferits), l’odi de Will Herondale cap als ànecs, el Club Pandemònium, Iglesia, etc. També un toc especial que crec que tenia el llibre era el fet de les relacions personals “segueixen”, el mateix patró que al Instruments Mortals. *Spoilers* Clary com a Tessa, Will clarament és un antepasat de Jace, Jem com una versió hetera de Alec i Nate com un sumis Sebastian. *fi del spoiler*.

Aquest llibre conte més triangle amorós (i va ser una de les raons per en un principi em tires cap enrere) està molt ben consegit, aunque nose perquè hi ha dupte Jem és millor.

El llibre continua en el mateix ritme tota la estona, fins que al fina fa un gir dràstic i inesperat que donen ganes de matar als personatges i a l’escriptora. Però et deixa en ganes de continuar llegint.


Els personatges i l’hambient on es troben està molt ben cosegit, et transporta a l’època on es troben i al màgic món de Cassandra Clare.
3,75/5



No hay comentarios:

Publicar un comentario