jueves, 18 de febrero de 2016

Ressenya: Príncipe Mecànico, cazadores de sombras los orígenes

Autora->Cassandra Clare
mero de pàgines->340
Títol original-> Clockwork price, the infernal divaces
Idioma-> Castellà
Any de publicació->2011
Frase/s preferida/s->*Ésos eran los chicos a los que amaba
.*
Sinopsis->Consciente del singular poder de Tessa, El Magister sigue tras sus pasos, dispuesto a acabar con los Cazadores de Sombras. Tessa, junto al bello y autodestructivo Will y el dulce y devoto Jem, iniciará un viaje que les llevará a descubrir el secreto familiar que esconde la verdadera identidad de la chica.Segundo título de l a exitosa trilogía que precede la historia de Cazadores de sombras y nos desvela sus orígenes.  




OPINIÓ PERSONAL


Per on començar?
Aquest és un llibre del que m’esperava que es resolgueren algunes preguntes sobre la protagonista. Però en canvi s’han descobert i resolt qüestions sobre els demés personatges. És un llibre, des de el meu punt, lent i  que s’ha de llegir en calma, perquè les coses que passen són una mica denses i  hi han uns quants girs argumentals, alguns tels esperes i d’altres no tant.

Com en la majoria dels llibres que em llegeixo estava completament spoilejada (gràcies we heart it i tumblr!) i la meitat de les coses que se encara no han passat, lo qual cosa em deixa amb més ganes de llegir el següent (el qual vaig començar al minut, sort del ebook XD).

Aquest llibre és centra en la aposta que els Lightwood li fan a Charlotte per saber qui és quedara amb l’institut. La qual consisteix en trobar a Mortmain. Es veu com durant tot el llibre els protagonistes comencen desfer la “telaraña” de Mortmain. Això té lloc en un segon pla mentres les relacions entre els personatges passen a primer pla i aquestes és compliquen cada cop més.

Els segons llibres sempre solen ser els més fluixos d’una trilogia (des de el meu punt de vista) i aquest no s’escapa, però és un llibre necessari per entendre el comportament d’alguns personatges crec que s’hages pogut resumir una mica més. I sense fer molts d’spoilers haig de dir que Cassandra Clare ha sapigut capgirar una mica el típic triangle amoros, que en un moment et fa plorar d’alegria i tristesa, i m’està agradant bastant.

Com sempre Cassandra Clare te transporta a un món on saps tot el que passa a cada protagonista i com es sent o es sentirà.
3/5

No hay comentarios:

Publicar un comentario