lunes, 11 de enero de 2016

Ressenya: El destello

Autor->James Dasher
mero de pàgines->459
Títol original-> The Maze Runner: the kill order
Editorial-> Nocturna
Idioma-> Castellà
Any de publicació->2012
Frase/s preferida/s->*Aveces puedes tomarte en serio los rumore u las habladurías. Normalmente se trata de un estúpido zopencco, pero cuando la maypría de los rumores dicen lo mismo, más te vale espabilarte y prestar atención.*

Sinopsis-> ASÍ ES CÓMO LA VIDA DE MARK EMPEZÓ A DESMORONARSE: PRIMERO fueron las erupciones solares, que mataron a millones de personas, entre ellas a su hermana.SEGUNDO, las inundaciones, escasez de alimentos y un calor insoportable. TERCERO, los supervivientes decidieron salvarse... a toda costa.CUARTO, ahora un virus ha empezado apropagarse. Nadie sabe sus orígenes ni el remedio, sólo que produce la locura y cosas peores. Ya le han puesto nombre. Lo llaman el Destello.




OPINIÓ PERSONAL


La veritat és que aquest (en la meva opinió) és el llibre més fluix dels que me llegit de James Dashner. Pensava que em sorprendria i estava molt emocionada per poder saber més sobre un dels meus personatges preferits.



Aquest llibre ens explica la història d'un grup de supervivents de les erupcions solars. Està contada com en el corredor del Laberinto des del punt de vista d'un del grup, Mark. I ens explica, tot el que han de fer després de què contamín el seu campament amb un virus letal, però també t'explica el que van haver de fer després de les erupcions solars través dels malsons de Mark. I aquest detall de les històries paral·leles m'ha agradat molt, perquè pots veure per tot el que han passat, mentre els protagonistes es van torna'n bojos per culpa del virus.


 I un detall que m'ha emocionat és que a part de què es van torna'n tots bojos no paren d'ajudar a una xiqueta immune a arribar fins a un lloc segur.
I un dels detalls que més m'ha sorprès és que el pròleg i l'últim capítol estan contats des de el punt de vista de Teresa i com coneix a Thomas i una petita part de la història de Thomas (Stephen). I t'ajuda a comprendre perquè fan el que fan a la trilogia, perquè Teresa (Deedee) era la xiqueta que Mark i els altres van rescatar.



                                     
3'25/5 

es un llibre bonic (en algunes parts terrible, marca Jmaes Dasner), però no m'ha acabat d'agradar tant com la trilogia.


P.D.: Segon llibre del repte dels llibres de colors! Taronja fet XD!


4 comentarios:

  1. Hola Izzy! Per quin correu podríem parlar?

    Petons <3 <3

    Joana

    ResponderEliminar
  2. Hola Izzy,

    Sincerament no crec que me'l llegeixi tenint en compte que tampoc m'he llegit la trilogia del correrdor del laberinto, crec que no acabaria d'entendre del tot el que passa hhahaha

    Petoons!

    ResponderEliminar